Foto op Xpozer

Waarom een foto op Xpozer?

 

Xpozer is vanuit de passie voor fotografie ontstaan.

Maximale scherpte, wisselbaar en geheel ontspiegeld.

Zo worden je foto’s nog leuker.

Achter elke foto zit een verhaal. Met een foto op Xpozer krijgen al jouw fotoverhalen een kans aan de muur. Je schaft eenmalig het Xpozer wisselframe aan en kan deze eindeloos gebruiken voor nieuwe foto’s. Zo wordt het wisselen van haarscherpe foto’s niet alleen leuk, maar ook betaalbaar.

Foto’s wisselen.

Wissel in stijl. Doordat het Xpozer spansysteem herbruikbaar is, kan je gemakkelijk je foto’s afwisselen met Wisselfoto’s. Een Wisselfoto bestaat uit een losse fotoafdruk waarbij de speciale Xpozer hoeken erop zijn gemonteerd. Je hoeft dus alleen je oude foto te vervangen door de nieuwe foto. Voordelig en vernieuwend, zo kan je na elke vakantie of na elke fotoshoot je laatste foto’s delen in het interieur.

Ophangen aan de muur.

Bij elke Xpozer worden ophangbenodigdheden bijgeleverd, zodat je jouw foto op Xpozer netjes op de muur kunt hangen. Hier zijn 2 mogelijkheden voor, met behulp van een ophangbeugel of aan een koordsysteem (plafondrails, schilderij systeem). Beide manieren van ophangen zijn geschikt voor zowel liggende als staande foto’s.

Productdetails foto op Xpozer:

  • Hoogst haalbare scherpte voor je foto. Bij een strandfoto kan je zelfs de zandkorrels tellen op het strand. Zo scherp!
  • Je kunt zo vaak foto’s wisselen als je zelf maar wilt met hetzelfde ophangsysteem. Gemakkelijk en voordelig!
  • Je foto lijkt magisch voor de muur te zweven met een mooie slagschaduw op je muur.
  • Eenvoudig aan de muur hangen binnen enkele seconden.
  • Je foto met ophangsysteem zijn zo licht van gewicht dat het op elke muur te gebruiken is.

Met welk fotoverhaal start jij?

Elke foto is een momentopname van een bijzonder verhaal. Presenteer jouw verhalen in groot of klein formaat aan je muur, zodat je foto’s pas echt tot leven komen. Neem familie en vrienden mee in jouw laatste fotoverhaal met een gemakkelijk te wisselen fotovergroting op Xpozer.

Meteen een foto op Xpozer bestellen? Klik hier! 

April Xpozer